Direkte adgang til Søllerød Sø

Tilbage til oversigt

Søvej

B

Direkte adgang til Søllerød Sø

Helt fantastisk og unikt hus direkte til Søllerød Sø.

Huset er totalrenoveret i luksuriøse materialer af høj kvalitet igennem hele huset. Huset er unikt beliggende direkte til søen med privat badebro og direkte adgang til vandet.

Huset fordeler sig over tre plan og er på i alt 319 etagemeter. Husets stueplan har tre stuer og et åbent køkken med opholdsområde. Køkkenet er i en høj kvalitet og udfærdiget med alle nødvendige hårde hvidevarer. Der er åben forbindelse mellem stuerne men også mulighed for at adskille dem. Fra køkkenet er der direkte udgang til stor terrasse mod haven og udsigt over vandet. Der er en stor markise til at overdække terrassen og faste varmelamper. Der er en dejlig udsigt til vandet og et godt privatliv.

Husets første sal består af fire soveværelser i varierende størrelser og to badeværelser. Det primære soveværelse har masser af garderobeplads, eget badeværelse og udgang til altan mod vandet.

Husets nederste plan består af flere rum med forskellige muligheder for anvendelse og indretning. Det ene rum har direkte adgang og udsigt til haven, mens andre bruges som hjemmekontor og til opbevaring. Her er yderligere et badeværelse samt et lille tekøkken. Der er også vaskefaciliteter i det nederste niveau og direkte adgang fra haven.

Husets udendørsarealer er meget private og attraktive. Der er en privat garage og yderligere parkeringsmuligheder foran den. Der er flere terrasser rundt om huset og en stor græsplæne ud mod søen. Haven har en privat fodboldbane af kunstgræs i halv størrelse af en tennisbane. Banen er professionelt etableret, indhegnet og kan bruges til flere formål.

Kan ikke lejes som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inkluderet i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK