Nyopført hus i Fredensborg

Tilbage til oversigt

Stationsvej

B

Nyopført hus i Fredensborg

Helt nyt hus på attraktiv beliggenhed tæt ved Fredensborg station.

Huset er privat beliggende for enden af en lukket vej. Huset er helt ny opført og have og terrasser er netop blevet anlagt rundt om huset.

Man ankommer i husets flisebelagte entre med plads til møblement og overtøj. Herfra er videre adgang til et stort og åbent køkken alrum med vinduespartier mod haven samt ovenlysvinduer. Her er et skønt indeklima og et godt naturligt lysindfald. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og en køkkenø med vinkøleskab. Der er fra køkkenet direkte udgang til terrasse mod vest. Køkkenet er i åben forbindelse med spisestuen, hvor der er installeret aircondition til de varme sommerdage. Opholdsstuen er også i åben forbindelse, men naturligt separeret fra spiseområdet. Herfra er ligeledes udgang til terrassen mod sydvest.

Der forefindes alt i alt fire soveværelser i huset. Det primære soveværelser har adgang til walk-in closet og eget badeværelse med separat bruseniche. Der ligger yderligere et soveværelse i forbindelse med det primære - mens de to øvrige værelser er beliggende i den anden ende af huset. Alle værelser er i en god og funktionel størrelse og har flere anvendelsesmuligheder.
Husets andet badeværelset er indrettet med separat bruseniche og er i forbindelse med de to soveværelser.
Der er indrettet separat bryggers i huset med ekstra ovn og vaskefaciliteter. Her er god plads og det er praktisk beliggende i forbindelse med den primære indgang.

Der er en stor terrasse foran huset vendt mod sydvest som fremstår privat for naboer. Her er ligeledes en græsplæne og i øvrigt fri passage rundt om hele huset. Haven er meget nem at holde og huset er lige til at flytte ind i.

Der er gulvarme overalt i huset. Der er gode parkeringsforhold tilknyttet ejendommen. Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK