Flot penthouselejlighed med privat tagterrasse

Tilbage til oversigt

Frederiksberg Bredegade

B

Flot penthouselejlighed med privat tagterrasse

Moderne og unik lejlighed yderst centralt på Frederiksberg - Lige ved Rådhuset.
Lejligheden er beliggende øverst i ejendommen på 5. sal og har en intern trappe til egen private tagterrasse med en flot udsigt over nærområdet. Lejligheden er gennemgribende moderniseret med nyt køkken, badeværelse og separat vaskerum.

Man ankommer i lejlighedens entre med plads til overtøj. Herfra er adgang til et stort og åbent stuerum med god plads til indretning af både spise- og opholdsstue. I stuerummet er flere vinduespartier mod rådhuset samt en flot udført trappe med direkte adgang til tagterrassen. Terrassen er i en god størrelse og har en flot udsigt over byen. Her er god plads til indretning af spiseplads mv..

Der forefindes to gode soveværelser i hver sin ende af lejligheden. Her er god plads til dobbeltsenge i begge rum - og det ene værelse, kan med fordel indrettes som gæsteværelse eller kontor.

Køkken og badeværelse er blevet moderniseret og står i flot stand. Køkkenet er udført med rigeligt opbevarings- og bordplads og har alle nødvendige hårde hvidevarer. I forlængelse af køkkenet er indrettet et separat vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.
Badeværelset er også i en god størrelse og er indrettet med både badekar og separat bruseniche.

Lejligheden er velegnet til enlige lejere eller par. Beliggende på 5. sal uden elevator. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK