Pragtfuld lejlighed med privat tagterrasse

Tilbage til oversigt

J.E. Ohlsens Gade

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

B

Pragtfuld lejlighed med privat tagterrasse

Udlejes fra d. 10. august til d. 20. december 2022 - 4 måneders lejeperiode.

Absolut imponerende og unik lejlighed centralt på Østerbro. Lejligheden er nyoprettet for få år tilbage og fremstår naturligt lys, åben og imødekommende. Lejligheden udlejes fuldt møbleret for en periode på op til 4 måneder.

Man ankommer til lejlighedens entre på 5. salen. Fra entre er der åben forbindelse til en stort stuerum med blottet træværk, flere vinkler og kroge, loftsvinduer og store vinduespartier mod øst. Stuerummet er naturligt inddelt i en opholds- og spisestue og er i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet er nyt og moderne og er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer. Fra stuerummet er udgang til en altan mod gårdmiljøet.

I forreste del af lejligheden er indrettet to gode soveværelser med indbyggede skabe. I den bagerste del af lejligheden er det primære soveværelse indrettet på hjørnet af ejendommen, med vinduer mod to verdenshjørner. I forbindelse med det primære soveværelser er lejlighedens badeværelse der er udført med vaskefaciliteter, separat bruseniche og yderligere en skabsgang med indbyggede skabe.

Fra stuerummet er direkte adgang til lejlighedens egen private tagterrasse. Tagterrassen fremstår yderst attraktiv og privat - og her er en fremragende udsigt over København og nærområdet. Terrassen er over 40 m2 og er meget anvendelig. Der er etableret en gangbro over til nabolejlighedens tagterrasse - men denne kan aflukkes, hvis ønsket.

Udlejes for en periode på op til 4 måneder. Forbrug af vand og varme afregnes med et fast beløb pr. måned.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK