Imponerende og velholdt bolig på Lilliendal Gods

Tilbage til oversigt

Lilliendal

B

Imponerende og velholdt bolig på Lilliendal Gods

Lilliendal 3 – En del af Lilliendal Gods.

Lilliendal Gods er en velholdt og aktiv ejendom hvor der er fokus på at udnytte alt det potentiale ejendommen og området tilbyder. Der er et aktivt landbrug, skovdrift, hestehold, jagt, skolehave og private boliger og meget mere tilknyttet godset. Den tidligere ’Kammerherrebolig’ er beliggende tæt ved hovedbygningen og har netop gennemgået en gennemgribende renovering. Boligen fungerer som en selvstændig bolig og er nu mulig at leje for en tidsubegrænset periode.

Man ankommer til ejendommen via den officielle indkørsel til godset. Hele ejendommen fremstår flot og velholdt og det er et helt særligt syn at køre op ad indkørslen til boligen. Foran huset er en privat gårdsplads med plads til parkering af flere biler – eller en god mulighed for møblering af terrasse eller lignende. Huset fremstår privat og tilbagetrukket fra godsets øvrige aktiviteter, men en lejer vil bestemt få mulighed for at blive en del af fællesskabet, hvis ønsket.

Man ankommer i husets hall, hvor der er adgang til flere af stueetagens rum og adgang til både 1. salen og kælder. Fra hall er der videre adgang til ét af husets stuerum. Huset står i flot og attraktiv stand og er karakteriseret ved flot, ældre håndværkskik, detaljer på stuk og lofter, velbevarede indbyggede skabe, skræddersyede løsninger i træværket mv. Der er alt i alt hele fire stuerum i huset, hvoraf man kan konvertere et rum til soveværelse, hvis det ønskes. Fra det ene stuerum er udgang til en mindre udestue med direkte adgang til haven.
I stueplan er netop installeret et nyt køkken med spiseplads samt tilhørende fadebur. Fra køkkenet er der direkte adgang til garagerne tilknyttet boligen. Der forefindes yderligere et godt soveværelse med tilknyttet badeværelse i stueplan.

På 1. sal er der en stor fordelingsgang samt mulighed for indretning af hele fire soveværelser. Der er to badeværelser på 1. salen udført med både brus og kar, hvoraf det ene er i direkte forbindelse med det ene soveværelse. Der er på 1. salen fra det ene værelse store vinduespartier mod haven der giver et flot lysindfald.

Der er en stor kælder tilknyttet huset med direkte adgang fra husets hall. I kælder er der indrettet vaskerum og er flere disponible rum til opbevaring mv. Boligen er velisoleret og der er monteret forsatsvinduer i de fleste rum, opvarmning sker via ejendommens eget fjernvarmeanlæg.
Der er en stor og privat have tilknyttet huset med direkte adgang fra stuen. Haven vender mod vest og fremstår vel afskærmet og med flot beplantning og en stor græsplæne. Der er ligeledes anlagt en stor terrasse. Der medfølger brugsret til to private parkeringspladser i garage til boligen med direkte adgang fra boligen.
Det er en oplagt mulighed at leje huset som kombineret bolig og erhverv. Der kan være mulighed for at leje tilstødende lokaler i naboejendom til erhverv. En kommende lejer vil have mulighed for at have hestehold – og benytte øvrige af godset mange attraktive faciliteter.

Kontakt os for at høre nærmere.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK