Skipperhus - Gamle Bydel i Dragør

Tilbage til oversigt

Jens Eyberts Plads

B

Skipperhus - Gamle Bydel i Dragør

Midt i Dragør gamle by blot 350 m fra lystbådehavn, strand, restauranter, forretninger og indkøb, finder man dette dejlige skipperhus omgivet af brostensbelagte stræder, hvor stokroserne blomster om sommeren. Her lever man lige op af naturen, og sport på land og vand dyrkes året rundt.
Husets have er sydvendt og unikt arrangeret med brosten, græsplæne, gamle rosenbede samt lysthus under vildvin og solrige udepladser.
På grunden findes også et udhus, som tidligere fungerede som skipperens værksted og butik. I dag bruges det som værksted/hobbyrum,cykelparkering og opbevaring. Bil kan parkeres på brostenene i husets gård, hvis ønskes.
Huset er bygget i 1796 af den kendte bygmester Blichmann, og har helt særlige, smukke detaljer, som er bevaret af Nationalmuseet.
Stueetagen rummer et snedkerbygget, hvidt køkken grænsende mod spisestue med høje træpaneler og store sprossede vinduer, som har udsigt til haven. I forlængelse af køkkenet findes et stort nybygget hvidt fadebur med synlige gamle bjælker, som bevarer stemningen af tidligere tider. I den anden del af stueetagen ligger 2 stuer en suite, hvoraf den ene har brændeovn. Der er ligeledes toilet i stueetagen.
På første sal findes et stort loftsrum til opbevaring, badeværelse samt tre soveværelser med udsigt over byens stråtækte tage og den åbne brostensbelagte plads. Her er ligeledes bjælker i loftet og et helt særligt lysindfald fra de mange sprossede vinduer. I sandhed et hus med sjæl.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK