Flot lejlighed lige til vandet

Tilbage til oversigt

Overgaden Neden Vandet

B

Flot lejlighed lige til vandet

Skøn lejlighed beliggende på 4. sal i historisk hus på Christianshavn i første række til kanalen. Lejligheden er karakteriseret ved en yderst moderne indretning og planløsning, der kommer til udtryk ved specielle tapeter i hvert rum, flotte specielle løsninger i køkken og bad mv.

Man ankommer i lejlighedens entre, hvor man straks fornemmer de særegne tapeter og et farvespil udover det sædvanlige. Entréen fungerer som fordelingsentre og er adgangsgivende til alle lejlighedens rum. Der er tre store stuerum beliggende ensuite mod vandet. Her er et flot lys i alle tre rum, som i øvrigt er i gode størrelse med flere muligheder for indretning. Det ene stuerum er i dag indrettet som soveværelse, med indgang fra både gang og stuerum. Yderligere er ét soveværelse mod gården samt et mindre gennemgangsrum med skabsplads.

Lejlighedens badeværelse er i en god størrelse, udformet med gulve i grøn marmor og har et fritstående badekar samt separat brusekabine. Yderligere forefindes et gæstetoilet.
Køkkenet er i en god størrelse med plads til spiseplads og byder på alle nødvendige hårde hvidevarer. Der forefindes separat rum med vaskefaciliteter.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrug er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK