Stort og rummeligt hus i attraktivt område

Tilbage til oversigt

Irmelinsvej

B

Stort og rummeligt hus i attraktivt område

Huset er privat beliggende på en lukket sidevej centralt i Lyngby. Huset er vel afskærmet til naboerne og der er gode udearealer rundt om hele huset, i form af græsplæne, terrasser, overdækket terrasse, carport og skure mv.. Der er flere indgange til huset, hvilket giver en stor fleksibilitet i brug og indretning.

Man ankommer i husets primære entre. Her er god plads til overtøj og en praktisk flisebelægning på gulvene. Herfra er videre adgang til husets centrale og meget store stuerum med vinduespartier mod haven. Stuerummet er i åben forbindelse med køkkenet og er husets hjerterum. Her er rigeligt plads til indretning af både spisestue og opholdsstue - og om sommeren kan nydes den direkte udgang til haven og terrassen. Køkkenet er stort og udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer samt en køkkenø med rigeligt opbevaringsplads.

Der forefindes hele fem soveværelser i huset. De er alle i gode størrelser og udført med indbyggede skabe. To af værelserne ligger i umiddelbar sammenhæng i den ene ende af huset - mens de tre øvrige værelser ligger i sammenhæng i den anden ende.
Der er to gode badeværelser i moderne stand med separat bruseniche samt et stort bryggers med opbevaringsplads, vaskefaciliteter og separat indgang.

Der er gode private udearealer tilknyttet ejendommen og haven fremstår privat for naboer. Der er to skure i terræn til opbevaring, haveredskaber mv., samt et godt cykelskur.
Der er genvex anlæg samt solceller på huset, som holder det totale energiforbrug nede. Huset er beliggende på en aflukket vej og er ugeneret af trafikstøj eller lignende.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK