Kun til expats

Tilbage til oversigt

Chr. Winthersvej

B

Kun til expats

På den sydlige side af Lyngby Sø, forenden af lukket villavej, ligger denne elegante og helt særlige villa fra 1936 der gennem tiden er blevet gennemgribende renoveret i de bedste materialer. Den arkitekttegnede villa er på fineste facon lykkedes med at bringe udsigten til søen ind i hjemmet så lys og naturens idyl mærkes i alle boligens rum.
En idyllisk bro forbinder havens åløb som løber i den sidste del af haven.Midt i den vildt voksende del af haven er der en bål plads og plads til at lægge sin kajak.
Det perfekte hjem til familien som ønsker at bo med naturen i haven og samtidig tæt på Lyngby Hovedgade, indkøb, skole og offentlig transport.

Boligen indeholder:
Entré, køkken med quooker og med åben adgang til spisestuen hvorfra der er udgang til villaens vestvendste terrasse. Stue med pejs og med den smukkeste udsigt til villaens have og naturgrund og med direkte udsigt til søen.
1 salen indeholder to soveværelser, walk-in påklæderske værelse og badeværelse med brus og badekar.
Kælderen har egen indgang, to værelser med før ud til haven, et fællesrum, badeværelse med brus og vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.
Alle tre etager står utrolig flot, velholdt og indbydende.
Til boligen hører der carport og et aflåst skur i haven til haveredskaber, brænde osv.

Udlejes ikke som delebolig.
Udlejes kun til expats.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK