Flot og moderne rækkehus - Central beliggenhed

Tilbage til oversigt

Tom Kristensens Vej

B

Flot og moderne rækkehus - Central beliggenhed

Rækkehuset fremstår flot og moderne og er vel beliggende i området. Der er få minutters gå gang til nærmeste metro station og daglige indkøbsmuligheder, mens Indre by er beliggende i kort cykelafstand. Ligeledes er der rig mulighed tilgang til de grønne område på Amager Fælled.

Man ankommer til havelågen der giver adgang til terrassen foran huset. Terrassen er sydvendt og solrig og er i en god størrelse til legende børn, spisning mv. Herfra er videre adgang til husets entré. Entréen er udført med indbyggede skabe og giver videre adgang til det store åbne køkken. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer samt en køkken ø. Der er åben forbindelse til en spiseplads i en god størrelse, samt direkte udgang til en baghave/terrasse. I stueplan forefindes også et gæstetoilet.

Husets 1. sal er i dag indrettet som opholdsstue, hvor der også er plads til et hjemmekontor. Her er også et separat soveværelse i en god størrelse med indbyggede skabe. Overalt i huset er store vinduespartier der giver et godt lysindfald.
På 2. salen er indrettet to gode soveværelser i sammenlignelige størrelser. Begge værelser er udført med indbyggede skabe. Imellem de to værelser er husets badeværelse der er udført med separat bruseniche samt vaskesøjle.

Der er brugsret til et skur til opbevaring i terræn. Der er adgang til et parkeringsområde for områdets beboere.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK