Skønt hus i smukke omgivelser

Tilbage til oversigt

Færøvej

B

Skønt hus i smukke omgivelser

Charmerende murstensvilla beliggende på hyggelig villavej i Lyngby- omkranses af den smukke skov der skaber en helt unik og fortryllende stemning.
Huset er i 3 fulde plan bestående af stueplan, 1. salen samt kælder. Huset er beliggende højt i området, hvorfor man ankommer til husets stueplan ad et par trappetrin til hoveddøren og mødes af hyggelig forhave.
Man ankommer i en lys fordelingsentre med opbevaringsplads, hvorfra der ad brede trapper er adgang til både kælder og 1. salen.

Stueplan er indrettet med stor lyst og lækkert badeværelse med badekar, brus, håndklædetørrer samt gulvvarme. Herfra adgang til helt fantastisk stort og lyst soveværelse med loft til kip, ovenlysvinduer samt udgang til både terrasse samt haven. Et godt stuerum med brændeovn og åbent ind til dejligt køkken med spiseplads og alle hårde hvidevare.
Første salen er indrettet med to gode soveværelser i forskellige størrelser med mulighed for opbevaring i indbyggede skabe og det ene med fransk altan.

Huset meget funktionelle kælder indeholder husets andet badeværelse med brus, stort gæsteværelse med brændeovn, vaskekælder med vaskemaskine og tørretumbler samt plads til opbevaring.

Skøn have med frugttræer, bålplads shelter samt tilhørende isoleret anneks der giver ekstra sovepladser (dog uden varmekilde)

En helt unik oase i Lyngby

Kan ikke deles
Huslejen er uden forbrug

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK