Skønt hus med stor privat have

Tilbage til oversigt

Prins Valdemars Vej

B

Skønt hus med stor privat have

Med en yderst fordelagtig beliggenhed, tilbagetrukket fra trafik og støj, er denne perle af et hus nu til leje. Huset er fordelt på hele 3 plan og fremstår i nyligt opdateret og flot stand. Huset er meget funktionsdygtigt med hele 3 badeværelser, 4 soveværelser og gode disponible rum i høj kælder.

Man ankommer i husets entre med plads til overtøj, hvorfra der er videre adgang til rummelig hall der fører videre ind i stuerummet. Der ligger to stuerum ensuite mod vejen med et godt lysindfald og begge udført med sildebensparket. I den største af stuerne er brændeovn. Spisestuen er i åben forbindelse med køkkenet og er i en god størrelse. Her er også direkte udgang til terrassen, der byder på et flot kig udover haven. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og har god bordplads. Endvidere forefindes gæstebadeværelse. Fra husets hall er adgang til terrassen, der er eleveret over haven. Her er et flot udsyn over haven.

Husets 1. sal er udført med i alt 4 gode soveværelser i varierende størrelser. Hele 3 af værelserne er udstyret med indbyggede skabe og byder på flere anvendelsesmuligheder. Her er yderligere et badeværelse med separat brus.

Kælderplan er karakteriseret ved et godt lysindfald og direkte adgang fra haven. Huset ligger på en skrånende grund, hvilket gør at kælderens ene side nærmest er plan med jorden. Her forefindes to gode disponible rum, der i dag er i brug som gæsteværelse og kontor. Kontoret er udført med brændeovn og er et forholdsvist stort rum. Yderligere er der et godt vaskerum med separat brus samt et rum til opbevaring.

Husets have er et kapital for sig selv. Haven er stor og er udført med græsplæne, en hævet terrasse og en solterrasse bagerst i haven. Der er en flot udsigt over haven fra huset. Haven byder på mange former for beplantning, flotte træer og en hæk hele vejen rundt der giver et godt privatliv.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK