Flot og lys lejlighed med stor altan

Tilbage til oversigt

Thorhavnsgade

B

Flot og lys lejlighed med stor altan

Lejligheden er beliggende i en moderne ejendom lige i starten af Islands Brygge - ca. 100 meter fra vandet i Københavns Havn. Ejendommen byder på moderne faciliteter såsom elevator i opgangen, privat parkeringskælder, lukket flot gårdmiljø mv..

Man ankommer i lejlighedens entre med indbyggede skabe. Her er videre adgang til et stort åbent stuerum med store vinduespartier mod gårdmiljøet. Stuerummet er i åben forbindelse med køkkenet, der er udstyret med en køkken ø. Her er rigeligt plads til møblering af både spise- og opholdsstue. Der er yderligere direkte udgang til lejlighedens store, møblerbare altan mod gårdmiljøet. Fra altanen er der en god følelse af privatliv, da der er langt til den nærmeste ejendom og godt afskærmet til naboerne.

Der forefindes ét soveværelse i lejligheden der er udført med indbyggede skabe. I forbindelse med soveværelset er lejlighedens badeværelse, der er udført med gulvvarme, separat bruseniche samt vaskefaciliteter.

Der medfølger brugsret til privat depotrum. Der er eventuelt mulighed for at leje parkeringsplads i aflukket parkeringskælder. Lejligheden er bedst egnet til enlige beboere eller par.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK