Flot lejlighed lige ved Søerne

Tilbage til oversigt

Nørre Søgade

B

Flot lejlighed lige ved Søerne

Kun til internationale lejere.

Lejligheden er beliggende med en flot udsigt direkte til Peblinge Søen. Lejligheden er blevet gennemgribende renoveret og er praktisk indrettet med køkken alrum centralt i lejligheden, fransk altan og en større balkon mod gården.

Man ankommer i lejligheden entre med plads til overtøj. Herfra er der videre adgang til lejligheden ad en fordelingsgang, der giver direkte adgang til flere af lejlighedens rum. Der er i dag indrettet spise- og opholdsstue i forlængelse af hinanden i to separate rum. Fra spisestuen er forbindelse til stort køkken alrum, der er smagfuldt indrettet og udført med materialer i høj kvalitet. Fra køkkenet er der fransk altan mod gården.
Opholdsstuen er beliggende med vinduespartier mod søen og har et flot naturligt lysindfald. I forbindelse med stuen er også et mindre soveværelse med samme udsigt.

I den bagerste del af lejligheden er det primære soveværelse, der har direkte udgang til en større altan mod gården. I forbindelse med soveværelset er lejlighedens badeværelse der er udført med separat bruseniche samt vaskefaciliteter. Her er også et større walk-in closet / påklædningsværelse med indbyggede skabe. Yderligere forefindes et gæstetoilet.

Lejlighedens rumfordeling er meget fleksibel - og der er god mulighed for, at konvertere f.eks. en stuerum og/eller walk-in closet til ekstra soveværelser, hvis dette er nødvendigt.

Lejligheden er beliggende på 4. sal og der er ikke elevator i opgangen. Adgang til privat depotrum. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK