Idyllisk rækkehus i grønne omgivelser

Tilbage til oversigt

Søndermarken

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

B

Idyllisk rækkehus i grønne omgivelser

Centralt placeret i Espergærde er dette rækkehus nu muligt at leje i en begrænset periode på op til 3 måneder. Huset udlejes fuldt møbleret og er lige til at flytte ind i. Huset er i gåafstand til togstationen og talrige indkøbsmuligheder på den anden side af vejen i Espergærde Centret.

Man ankommer i husets entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til stuerummet som er i åben forbindelse med køkkenet. Stuerummet er naturligt opdelt i spise- og opholdsafdeling og der er i begge ender af rummet udgang til den skønne aflukkede have.
Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og kommer fuldt udstyret. Fra stuerummet er adgang til en separat udestue, hvor der er et flot lysindfald og udsyn til haven.
Yderligere forefindes husets badeværelse i stueplan, hvor der er separat bruseniche samt vaskefaciliteter.

Ad intern trappe kommer man til husets 1. sal. Her er i dag indrettet to gode soveværelser med dobbeltsenge, samt et påklædningsværelse/hobbyrum. Her er god mulighed for at indrette alle tre rum til soveværelser, hvis ønsket.

Husets have fremstår privat og her er en god træterrasse i forlængelse af havestuen. Der er gode parkeringsmuligheder foran ejendommen.

Forbrug af vand og varme er et fast samlet beløb på kr. 1.000 pr. måned. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK