Udsigtslejlighed i 1. række til vandet

Tilbage til oversigt

Hvidovre Strandvej

B

Udsigtslejlighed i 1. række til vandet

I første række til vandet på Hvidovre Strandvej er denne udsigtslejlighed nu til leje. Lejligheden er beliggende i en større ejendom, der er inddelt i 3 separate lejligheder. Der er fælles brugsret til den store have samt gårdspladsen foran ejendommen.

Lejligheden er beliggende på 1. salen. Man ankommer i lejlighedens private entre beliggende i stueplan, hvor der er plads til overtøj, fodtøj mv.. Ad intern trappe kommer man til lejlighedens store stuerum. Stuerummet er hjertet af lejligheden og fremstår flot og ganske imponerende. Rummet er på ca. 100 m2 og der er vinduer hele vejen rundt. Hele den ene gavl er store glaspartier med et flot kig udover vandet. For enden af stuen er udgang til overdækket terrasse mod haven.
Stuerummet er i delvis åben forbindelse med køkkenet, hvor der også er oplagt at etablere spiseplads. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og fremstår i fin og funktionel stand.

Der forefindes to soveværelser i den ene ende af lejligheden, samt et mindre kammer i den anden ende. Det ene soveværelse er stort og har direkte udgang til en stor balkon mod haven. Det andet soveværelse er oplagt som børneværelse eller gæsteværelse. Det mindste af værelserne er oplagt at indrette som kontor.

Der er fælles vaskefaciliteter for de 3 lejligheder i ejendommen i selvstændigt vaskehus. Der er fælles brugsret til haven, som både indeholder bålplads, flere hyggelige kroge med opholdsmuligheder, opbevaringsmuligheder til kajak og direkte adgang til vandet fra egen grund. Ligeledes er der parkeringsmulighed på matriklen i carporten.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK