Udsigtslejlighed med 2 altaner

Tilbage til oversigt

Richard Mortensens Vej

B

Udsigtslejlighed med 2 altaner

Skøn lejlighed beliggende i den berømte ejendom 8tallet, der er designet af Bjarke Ingels Group. Ejendommen er beliggende i naturskønne omgivelser og byder på et unikt design og anderledes indretningsmuligheder. Lejligheden er vel beliggende i ejendommen og fremstår yderst privat og har sydvest-vendte altaner.

Man ankommer i lejlighedens store åbne stuerum. Her bliver man øjeblikkeligt ramt af det naturlige lysindfald ad store vinduespartier mod åbne arealer og et flot udsyn. Stuerummet kan naturligt opdeles i både spise- og opholdsafdeling og er i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet er på et forhøjet plan og er udstyret med rigeligt opbevaringsplads, alle nødvendige hårde hvidevarer og har ligeledes flot udsyn til grønne områder.
Fra stuerummet er der ad to døre udgang til en stor altan mod sydvest. Her er god plads til møblering og opbevaringsmuligheder i begge ender ad altanen.

Ad et par trin ned fra stuerummet kommer man til lejlighedens soveværelse, der ligger i endnu et forskudt plan. Soveværelset er i en god størrelse, udført med indbyggede skabsvæg og har direkte adgang til endnu en altan i god størrelse.
Lejlighedens badeværelse er beliggende i forbindelse med køkkenet og er udført med vaskefaciliteter, separat bruseniche og gulvvarme.

Der er flere steder i lejligheden installeret fast belysning der følger lejligheden, samt persienner i vinduespartier. Der medfølget brugsret til privat depotrum. Lejligheden er velegnet til enlige eller par - Og udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK