Møbleret luksuslejlighed på attraktiv beliggenhed

Tilbage til oversigt

Løngangstræde

B

Møbleret luksuslejlighed på attraktiv beliggenhed

Kun til internationale lejere eller virksomheder

Lejligheden er beliggende lige rundt om hjørnet fra Rådhuspladsen, med kort gåafstand til metrostation, mange gode restauranter og cafeer og et hav af indkøbsmuligheder. Lejligheden udlejes fuldt møbleret og er netop blevet klar til en ny beboer.

Man ankommer i lejligheden entre med indbyggede skabe, hvorfra der er videre adgang til opholdsstue med sofaarrangement og tv-afdeling. Herfra er videre adgang til spisestue i god størrelse, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet er udført med alle nødvendige hårde hvidevarer og byder på god opbevaringsplads og plads til flere kokke i køkkenet ad gangen.

Der er to gode soveværelser i lejligheden, der begge er udstyret med senge af høj kvalitet. I det ene værelse er indbyggede skabe, mens der i det lidt større værelse er både sofa, indbygget brændeovn og mange flotte detaljer i stuk. I begge soveværelser er der et godt lysindfald.

Lejlighedens badeværelse er nyligt renoveret og udført med dobbelt separat brus, dobbelt håndvask samt vaskefaciliteter.
Der medfølger brugsret til mindre gårdareal med plads til cykelparkering. Det er muligt at leje privat tagterrasse og tilhørende tag hus med til lejemålet for kr. 2850 pr. måned.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK