God lejlighed med stor altan mod grønt område

Tilbage til oversigt

Platanvej

B

God lejlighed med stor altan mod grønt område

Kun til internationale lejere.

Centralt beliggende på Frederiksberg er denne naturligt lyse lejlighed nu til leje. Lejligheden er beliggende på 3. sal i en ejendom med elevator, samt kun få minutters gå gang til nærmeste metro station. Ejendommen fremstår velholdt og indbydende.

Man ankommer i lejlighedens entre med garderobeplads. Herfra er videre adgang til en større åbent stuerum med et godt naturligt lysindfald - og en naturligt opdeling i spise- og opholdsstue. Her er store vinduespartier mod altan og gårdmiljø, samt en skydedør der giver direkte adgang til altan. Altanen er i en god størrelse med god plads til møblement og har installeret en overdækkende markise.
Der forefindes to gode soveværelser i hver sin ende af lejligheden. Det ene er østvendt mod altanen mens det andet er en smule større, udført med indbyggede skabe og møbleret med en medfølgende dobbeltseng. Mellem de to værelser er lejlighedens badeværelse, der er udført med separat bruseniche og vaskefaciliteter. Der er i forbindelse med badeværelset indbyggede skabe.
Køkkenet er i en god størrelse og med plads til en mindre spiseplads. Det er udført med alle nødvendige hårde hvidevarer.

Der medfølger brugsret til privat depotrum. Der er elevator i ejendommen. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK