Eksklusiv udsigtslejlighed med stor altan

Tilbage til oversigt

Amerika Plads

B

Eksklusiv udsigtslejlighed med stor altan

Med en central og fordelagtig beliggenhed på grænsen mellem København Ø og Nordhavn er denne moderne og eksklusive lejlighed nu til leje. Lejligheden er beliggende på 12. sal- Øverst i ejendommen - og udlejes fuldt møbleret.

Man ankommer i lejlighedens entre med indbyggede skabe. Herfra er videre adgang til lejlighedens store stuerum med køkkenet etableret på den ene endevæg. I stuerummet bliver man med det samme mødt af den fantastiske udsigt ad lejlighedens store vinduespartier. Der er direkte udgang til en stor sydvendt altan på 14 m2 med panorama udsigt fra øst til vest. Her er en imponerende udsigt til vandet i Københavns Havn og stort set hele København.
Stuerummet er møbleret med både spise- og opholdsafdeling og her er rigeligt plads til begge dele. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer.

Der forefindes et stort soveværelse med dobbeltseng, persienner og gardiner af høj kvalitet samt en indbygget skabsvæg. I forbindelse med soveværelset er lejlighedens badeværelset med separat bruseniche samt vaskesøjle. Overalt i lejligheden er gulvvarme.

Det er muligt at leje op til to private parkeringspladser i aflukket kælder. Der medfølger brugsret til privat depotrum.

Lejligheden er egnet til en enlig lejer eller et par. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK