Attraktivt beliggende - Fuldt møbleret

Tilbage til oversigt

Hagens Alle

B

Attraktivt beliggende - Fuldt møbleret

Udlejes for en periode på 8-9 måneder.

Skønt hus på attraktiv beliggenhed på Hagens Alle i Hellerup. Huset er godt beliggende på grunden med en mindre forhave og en rummelig, sydvendt baghave med flere terrasser og god afskærmning mod naboerne.

Man ankommer i husets entre med god plads til sko og overtøj. Herfra er videre adgang til et godt stuerum indrettet med både spise- og opholdsafdeling. Fra stuerummet er direkte udgang til terrasse mod haven. Her er meget privat og både trampolin, højbede, skure til opbevaring mv..
Køkkenet ligger i forlængelse af stuerummet kun adskilt ad franske døre. Køkkenet er i god størrelse, indrettet med køkken ø med siddepladser og står i fin og flot stand.
I stueplan forefindes yderligere et værelse, der i dag er indrettet til påklædningsværelse. Dette kan benyttes som soveværelser eller kontor, hvis ønsket. Husets badeværelse er også i stueplan og er udfærdiget med separat bruseniche samt gulvvarme.

Ad intern trappe kommer man til 1. salen, hvor man mødes af et mindre repos med plads til møblering. Her forefindes alt i alt fire soveværelser, der giver mange indretningsmuligheder. De fire værelser er i varierende størrelser og alle separate værelser uden gennemgang. På 1. salen er også et toilet og flere indbyggede skabe.

Der er fuld kælder på huset, men to rum holdes aflukket under lejeperioden. Man har som lejer adgang til vaskefaciliteter i vaskerummet, hvor der ligeledes er installeret en badekar med brus. Ligeledes er der et rum til opbevaring.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK