Imponerende penthouse med stort udeareal

Tilbage til oversigt

Gothersgade

B

Imponerende penthouse med stort udeareal

Centralt beliggende i et baghus tilbagetrukket fra Gothersgade - lige ved Kongens Have - Er denne lejlighed nu mulig at leje for en periode på op til 8 måneder og umøbeleret. Lejligheden fordeler sig over to plan og er beliggende øverst i ejendommen. Den er blevet gennemgribende renoveret og fremstår moderne og indflytningsklar.

Man ankommer i lejlighedens entre der fremstår åben, naturligt lys og imødekommende. Her er indbyggede skabe og en videre adgang til lejlighedens 3 soveværelser samt badeværelset der er beliggende i nederste plan. Lejligheden har to gode soveværelser hvoraf det ene har indbyggede skabe. Yderligere er et mindre værelse med skydedør, som kan fungere som 3. soveværelse, gæsteværelse eller kontor. Badeværelset er i en god og rummelig størrelse med separat bruseniche, gulvvarme og vaskefaciliteter.

Ad intern trappe kommer man til lejlighedens øvre plan, som fremstår som ét stort og imponerende rum. Køkkenet er etableret på endevæggen og her er rigeligt plads til indretning af spisestue, opholdsstue og eventuel kontorplads mv.. Her er et fantastisk lysindfald gennem store vinduespartier samt ovenlysvinduer.
Fra stuerummet er der direkte udgang til en stor altan med rig mulighed for møblering, ophold mv.. Altanen fremstår privat for naboer og er meget anvendelig.

Bemærk at denne lejlighed udlejes for en periode på 7-8 måneder. Lejligheden vil sideløbende være til salg og en lejer skal tolerere at give adgang til maksimalt 3 fremvisninger pr. måned med henblik på salg af lejligheden.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK