Eksklusiv udsigtslejlighed på attraktiv beliggenhed

Tilbage til oversigt

Langelinie Alle

B

Eksklusiv udsigtslejlighed på attraktiv beliggenhed

Kun til internationale lejere.

Lejligheden er beliggende i den første ejendom på Langelinie Allé - med et imponerende udsyn over Københavns Havn, Langelinie lystbådehavn, Kastellet og de øvrige omkringliggende naturskønne områder. Ejendommen er karakteriseret ved et højt sikkerheds niveau og en struktur og orden som er sjældent set.

Man ankommer i lejlighedens entre, hvor der ad skydedør er adgang til separat garderobe/opbevaringsrum med god plads. Herfra er videre adgang til lejlighedens første soveværelse, der er udført med indbyggede skabe. Det er muligt at indrette to yderligere soveværelser i lejligheden. Disse kan også fint udnyttes til kontor, gæsteværelse eller et ekstra stuerum. Fælles for dem begge er, at de er en fremragende udsigt til vandet mod øst.

Lejlighedens stuerum er i en god størrelse og er karakteriseret ved et flot lysindfald og store vinduespartier. Stuerummet er beliggende på hjørnet af ejendommen, så her er både vinduer mod øst og syd. Her er et imponerende udsyn over vandet og lystbådehavnen, som er svært at matche andetsteds. Køkkenet er adskilt fra stuerummet med dobbeltdøre med glas, men kan fint holdes i helt åben forbindelse med stuen. Køkkenet er nyligt installeret og er udført med alle nødvendige hårde hvidevarer samt god opbevaringsplads. Der er indrettet spiseplads i køkkenet og her er ligeledes en flot udsigt til grønne områder.

I forbindelse med de tre værelser ligger hele to badeværelser. De er udført med henholdsvis separat bruseniche og badekar. Det er også her man finder lejlighedens vaskefaciliteter. På begge badeværelser er gulvvarme.

Det er muligt at leje en parkeringsplads i aflukket kælder til lejligheden for kr. 1500 pr. måned. Der er elevator i ejendommen samt fælles tagterrasse på 6. sal, med gode fælles forhold. Her er en fantastisk udsigt over hele nærområdet og ind mod byen.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK