Udsigtslejlighed med elevator

Tilbage til oversigt

H.C. Andersens Boulevard

B

Udsigtslejlighed med elevator

Kun til internationale lejere.

Lejligheden er beliggende i en meget flot og præsentabel ældre ejendom på H.C. Andersens Boulevard. Lejligheden er beliggende øverst i ejendommen og har elevator både på for- og bagtrappe. Lejligheden strækker sig rundt hjørnet af ejendommen og har store vinduespartier med kig til vandet i Københavns Havn.

Man ankommer i en stor entre med plads til overtøj og videre adgang til lejlighedens store stuerum. Stuerummet er på hjørnet af ejendommen og har et flot kig til vandet og de øvrige smukke ejendomme langs H.C. Andersens Boulevard. Stuerummet er stort og med god plads til både opholdsafdeling, lænestole, kontorplads mv..
Lejlighedens køkken er flot og moderne og er udført som køkken alrum med en stor spiseplads og køkken-ø. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og det er indrettet med fokus på at underholde gæster eller blot dagligt socialt ophold over madlavningen.

Lejlighedens soveværelse er i en god størrelse og er udført med indbyggede skabe. Der er mulighed for at indrette et mindre walk-in / påklædningsværelse i forbindelse med soveværelset.
Badeværelset er udført med separat bruseniche og vaskefaciliteter.

Der er brugsret til privat depotrum i kælder. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK