Fuldt møbleret lejlighed centralt i Valby

Tilbage til oversigt

Rasmus Rasks Vej

B

Fuldt møbleret lejlighed centralt i Valby

Med gode offentlige transportmuligheder i kort gåafstand samt indkøbsmuligheder lige om hjørnet, er denne fuldt møblerede lejlighed nu til leje for en periode på 6-7 måneder.

Lejligheden er beliggende på 3. salen i ejendommen, hvilket giver et godt naturligt lys i lejligheden. Man ankommer i lejlighedens fordelingsentre med plads til overtøj og videre adgang til lejlighedens to stuerum. Det ene er indrettet som spisestue og den anden i åben forbindelse som opholdsstue. Opholdsstuen er indrettet med sofaområde, kontorplads samt med en lænestol i en dejlig lys karnap.

Lejlighedens soveværelse er udstyret med 1½ mands seng, klædeskabe og har direkte udgang til en stor sydvendt altan mod gårdmiljøet. Badeværelset ligger i umiddelbar forbindelse med soveværelset og har stor separat bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine og tørretumbler.
Køkkenet er i en god størrelse og udstyret med en mindre spiseplads samt alle nødvendige hårde hvidevarer.

Der er brugsret til et stort gårdmiljø med legeplads, borde og bænke samt større grønne områder. Der er aflåst cykelkælder og ligeledes gode parkeringsforhold på gaden.

Bemærk at al forbrug af vand, varme og fibernet er inklusiv i huslejen. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK