Nyistandsat og yderst privat villalejlighed

Tilbage til oversigt

Immortellevej

B

Nyistandsat og yderst privat villalejlighed

På attraktiv beliggenhed i Vedbæk er denne flotte villalejlighed nu til leje. Lejligheden fremstår som en privat villa, med egen indkørsel, carport, garage til opbevaring og privat have med to terrasser mod både øst og syd.

Gennem forhaven ankommer man til boligens entre med plads til overtøj mv.. Herfra er adgang til stort og indbydende stuerum med flere indretningsmuligheder. Herfra er direkte udgang til østvendt terrasse samt fuldt integreret udestue med udgang til sydvendt terrasse.
I stueplan forefindes et stort og moderne køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer, samt et separat bryggers med vaskefaciliteter og opbevaringsmuligheder. Yderligere et fint gæstetoilet.

Boligens 1. sal er indrettet med 3 gode soveværelser i varierende størrelser. Det største af soveværelserne er udført med indbyggede skabe og har yderligere flotte fritliggende bjælker i loft. Fra andet værelse er udkig til Øresund.
Badeværelset ligger i forbindelse med det største af soveværelserne og er udført med separat bruseniche. Der er gulvarme på badeværelse og i hele stueetagen.

Der er en god størrelse have med til boligen, som fremstår yderst privat og nem at holde. Der medfølger brugsret til privat garage og er yderligere plads til parkering af 2-3 biler i bl.a. carport. Der er adgang til brug af en privat badebro for enden af vejen, udelukkende til benyttelse for vejens beboere.

Der er integreret alarmsystem samt videoovervågning ved ejendommen. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK