Første række til skoven - Privat tagterrasse

Tilbage til oversigt

Hjortholmsvej

B

Første række til skoven - Privat tagterrasse

Kun til enlige lejere.

Skøn nyetableret lejlighed på 1. salen af en flot og velholdt villa - med havelåge direkte ud i Geels Skov. Lejligheden er komplet separeret fra den øvrige beboelse i huset og fremstår flot, lyst og moderne. Der er gode transportmuligheder i gåafstand fra ejendommen; både i form af buslinjer og S-toget.

Ad lejlighedens udvendige trappe ankommer man til en store entre med skabsplads og plads til øvrigt opbevaring. Herfra videre adgang ad fordelingsgang til lejlighedens køkken, som er nyetableret midt i lejligheden. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer, køkkenø og rigeligt opbevaringsplads. I forlængelse af køkken er separat stuerum i en god størrelse, med direkte adgang til en stor og sydvendt træterrasse.

Der forefindes to gode soveværelser i lejligheden i ca. samme størrelser. Det vil være naturligt at indrette det ene til hjemmekontor, gæsteværelse eller påklædningsværelse. Lejlighedens badeværelse er i en god størrelse, udført med separat bruseniche, vaskefaciliteter og god opbevaringsplads.

Lejligheden ønskes udelukkende udlejet til en enlig lejer.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK