Moderne lejlighed med altan mod grønt område

Tilbage til oversigt

Teglholm Alle

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

B

Moderne lejlighed med altan mod grønt område

Lejligheden er beliggende i en moderne ejendom der tilbyder gode fællesfaciliteter, elevator i ejendommen, altan mod grønt område samt nær beliggenhed til indkøb, offentligt transport mv..
Nærområdet på Teglholmen er karakteriseret ved et rigt hverdagsliv, gode indkøbsmuligheder og rig mulighed for udnyttelse af vandet i kanaler og havnebade.

Man ankommer i lejlighedens entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til lejlighedens store stuerum med åbent køkken. Rummet er naturligt opdelt i en spiseafdeling og en opholdsstue. Fra stuerummet er udgang til en stor altan med kig til grønt område. Køkkenet er i forbindelse med spiseområdet og er udstyre med alle nødvendige hårde hvidevarer.

Der forefindes to gode soveværelser i lejligheden - Det ene med en indbygget skabsvæg. Yderligere er det et stort badeværelse med separat brus og vaskefaciliteter.

Lejligheden er beliggende få minutters gang fra flere havnebade i området. Der er yderligere flere indkøbsmuligheder få gader borte samt caféer, restaurationer mv..

Der medfølger brugsret til privat depotrum i kælder. Udlejes ikke som delebolig. Kan opsiges after nærmere aftale.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK