Skøn og moderne lejlighed med privat tagterrasse

Tilbage til oversigt

Willemoesgade

B

Skøn og moderne lejlighed med privat tagterrasse

I det flotte og hyggelige kvarter for enden af Søerne på Indre Østerbro, er denne skønne lejlighed nu mulig at leje. Lejligheden er en nyere opført taglejlighed beliggende på 5. sal på hjørnet af ejendommen, hvilket giver et flot lysindfald, privatliv og ikke mindst en dejlig tagterrasse.

Man ankommer i lejligheden entre med indbyggede skabe, hvorfra der er fordelingsgang til et stort åbent stuerum i forbindelse med åbent køkken. Stuerummet er stort og enormt indbydende, med store vinduespartier mod gaden og direkte adgang til en god tagterrasse vendt mod sydvest. Rummet byder på mange indretningsmuligheder og kan uden problemer agere spise- og opholdstue.
Køkkenet er udført med alle nødvendige hårde hvidevarer og er bygget op ad en halvvæg, der giver en god atmosfære i lejligheden.

I lejligheden er der alt i alt 4 gode værelser i varierende størrelser. Disse kan udnyttes til 4 soveværelser, hvis behovet skulle være der, men man kan med fordel oprette kontor / walk-in closet i de mindre værelser.
Lejlighedens badeværelse er stort og rummeligt, med både separat bruseniche samt badekar. ligeledes er her installeret vaskefaciliteter.

Der medfølger brugsret til privat kælderrum. Der er adgang til stort og hyggeligt gårdmiljø.

Udlejes ikke som delebolig. Opsigelse kan ske efter nærmere aftale.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK