Imponerende og yderst præsentabelt palæ

Tilbage til oversigt

Strandøre

B

Imponerende og yderst præsentabelt palæ

En absolut særegen villa på attraktiv beliggenhed, med Svanemøllen strand lige om hjørnet. Villaen byder på over 500 m2 under taget fordelt på to beboelsesplan og en stor kælder med separat tilgang. Villaen er oplagt at benytte til kombineret bolig og erhverv, som en villa til den pladskrævende familie, eller til flere generationer, der vil dele denne pragtfulde bolig.

Villaen er beliggende på en 1167 m2 stor grund, der byder på både indkørsel, garage, for- og baghave. Der er direkte udgang fra stuerum til den solrige baghave, hvor der er anlagt terrasse og en flot divers beplantning, der skygger for naboer og giver privat liv til husets beboere.

Man bliver budt velkommen i entré med indbyggede skabe, hvorfra der er videre adgang til 2 unikt store stuerum. Stuerummene er yderst imponerende og er karakteriseret ved meget høje lofter, store vinduespartier der giver et flot lysindfald, detaljerig smuk stuk samt fritstående søjler og indbygget, funktionel pejs. De to stuerum kan adskilles ad dobbeltdøre og opdeles i spise- og opholdsstue. I stueplan er der desuden et centralt placeret køkken med udsigt til haven, et viktualierum samt gæstetoilet.

Ad flot og detaljerig intern trappe kommer man til 1. salen, der er udført med stor repos med udgang til vestvendt balkon. Hele 1. salen er samlet på 173 m2 og er udført med 3 store værelser samt et meget rummeligt master bedroom, der oprindeligt var inddelt i to værelser, hvilket nemt kan genoprettes, så der bliver 5 gode soveværelser. Alle værelser er udført med indbyggede skabe. Desuden rummer 1, sal et stort badeværelse med både kar og separat brus. Der er yderligere adgang til stort loftrum med plads til opbevaring.

Ad køkkentrappe kommer man til villaens meget funktionelle kælder, der er karakteriseret ved en god loftshøjde, gode gulve og som kan fuldt ud benyttes som øvrige del af boligen. Kælderen byder på hele 4 disponible rum, hvoraf tre af dem benyttes til stuer og værelse, samt et vaskerum med alle faciliteter, fyrrum med indbygget opbevaringsplads, et funktionelt the-køkken med køleskab, et godt badeværelse med separat brus samt flere rum til opbevaring. Kælderen er yderst velegnet til erhverv, teenageafdeling eller som en fuldt integreret del af den resterende bolig. Der er separat indgang til kælderen.

Villaen er beliggende midt imellem den internationale skole i Nordhavn (CIS) og Hellerup (Rygaards). Der er 3 min. gåafstand til den nyrenoverede strand, hyggelige lystbådehavn, gode indkøbsmuligheder samt offentlig transport.

Kan udlejes som delebolig mellem 2 familier eller lignende.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK