Skøn lys lejlighed på fremragende beliggenhed

Tilbage til oversigt

Strandvænget

B

Skøn lys lejlighed på fremragende beliggenhed

Kun til internationale lejere.

Lejligheden er beliggende øverst i den meget præsentable ejendom på hjørnet af Strandvænget og Strandvejen. Lejligheden er gennemgribende renoveret og fremstår yderst moderne og har et flot lysindfald samt en mindre altan med et flot kig udover Svanemøllen havn. Gåafstand til Svanemøllen station.

Man ankommer direkte i lejlighedens åbne stuerum, med indbyggede garderobeskabe til opbevaring og overtøj. Stuerummet er stort og er naturligt opdelt i en spise- og opholdsstue. Køkkenet er ligeledes i åben forbindelse og er udstyret med nyere moderne hvidevarer og rigeligt bordplads.
Ad sprossede dobbeltdøre er der adgang til lejligheden primære soveværelse, der er i en god størrelse samt med adgang til walk-in skab. Der forefindes yderligere et soveværelse i den anden ende af lejligheden, som er ideelt som kontor/gæsteværelse. Badeværelset er ligeledes moderniseret og udstyret med vaskefaciliteter samt separat brus.

Der forefindes elevator i ejendommen til 3. sal. Der medfølger brugsret til privat depotrum. Lejligheden er velegnet til enlige eller par.

Udlejes ikke som delebolig. Opsigelse kan ske efter nærmere aftale.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK