Moderne møbleret lejlighed med stor altan

Tilbage til oversigt

Nørre Voldgade

B

Moderne møbleret lejlighed med stor altan

Lejligheden er med en yderst central beliggenhed på Nørre Voldgade tæt på den offentlige transport på Nørreport Station, tæt på grønne områder ved H.C. Ørsteds Parken samt alle byens shopping muligheder på Strøget og det øvre Indre By.

Lejligheden er fordelagtigt beliggende i et moderniseret baghus på Nørre Voldgade - Tilbagetrukket fra trafik og støj. Lejligheden er den eneste lejlighed beliggende på 3. sal i ejendommen, som man kan tilgå med elevator.

Man ankommer direkte i lejligheden store åbne køkken alrum, som er i forbindelse med stuen. Rummet er indrettet med en sofaafdeling, rundt lækkert spisebord samt et stort køkken på den ene endevæg - udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer samt et vinkøleskab. Fra stuerummet er yderligere adgang til en stor sydvendt altan med god plads til spisning, ophold, grill mv..

I lejligheden forefindes to gode soveværelser, som er møbleret som henholdsvis soveværelse og kontor. Soveværelset er udstyret med en god seng samt en stor indbygget skabsvæg. Det er i en god størrelse og med mulighed for TV-møbel i værelset. Værelse nr. 2 er møbleret som hjemmekontor kombineret med gæsteværelse. Begge værelser har sydvendte vinduer der kan åbnes mod altanen.
Lejlighedens badeværelse er i en god størrelse med separat brus og gulvvarme. Der forefindes ligeledes vaskefaciliteter i lejligheden.

Udlejes for en fast periode på 12 måneder. Udlejes ikke som delebolig. Billeder tilgår snarest!

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK