Lys lejlighed med to altaner centralt i Lyngby

Tilbage til oversigt

Lyngby Hovedgade

B

Lys lejlighed med to altaner centralt i Lyngby

Med central beliggenhed på Lyngby Hovedgade, er denne skønne og nyligt istandsatte lejlighed nu klar til en ny beboer. Lejligheden er beliggende på 3. sal og er karakteriseret ved et flot naturligt lysindfald, gode udeområder i form af 2 altaner og en generelt god størrelse på alle rum.

Man ankommer i lejligheden entre der går direkte ind i køkkenet. Køkkenet er moderne og i god stand udført med alle nødvendige hårde hvidevarer. Herfra er ad fordelingsgang videre adgang til lejlighedens to sydvendte stuerum, der er adskilt ad skydedøre med glasparti. Fra det ene stuerum er adgang til en god altan mod sydvest og med kig ad Lyngby Hovedgade.

Lejlighedens soveværelse er beliggende mod gårdmiljøet og er i en god størrelse med adgang til mindre altan. I forbindelse med soveværelset er lejlighedens badeværelse, som ligeledes er i fin moderne stand og herfra er adgang til private vaskefaciliteter.

Det er muligt at etablere et ekstra soveværelse i det ene af lejlighedens to stuerum. Der er adgang til privat parkeringsområde, privat kælderrum samt cykelparkering.

Udlejes ikke som delebolig. Min. 12 måneders lejeperiode.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK