Moderne lejlighed med flere altaner

Tilbage til oversigt

Amerika Plads

B

Moderne lejlighed med flere altaner

Lejligheden fremstår i flot og funktionel stand med en meget praktisk rumfordeling. Lejligheden har bl.a. hele 3 overdækkede altaner, hvor der fra 2 af dem er kig til vandet langs Amerika Kaj.

Man ankommer til lejligheden ad elevator til 5. sal. Her mødes man af en stor fordelingsentre med plads til møblement, der giver videre adgang til stort køkken alrum. Alrummet er stort med god plads til både spise- og opholdsafdeling. Her er udgang til to altaner mod henholdsvis øst og vest. Ligeledes er der adgang til lejlighedens første soveværelse, der er udført med indbyggede skabe og har direkte adgang til altan. Ved siden af soveværelset er adgang til badeværelse med separat brus og vaskefaciliteter.

I den anden del af lejligheden er et soveværelse med indbyggede skabe samt adgang til altan - Og yderligere er indrettet master bedroom. Master bedroom er væsentligt større end de andre soveværelser, har direkte adgang til altan samt stort 'walk-in'-skabsområde og direkte adgang til privat badeværelse med separat brus.

Der er adgang til privat depotrum. Der er elevator i ejendommen. Der er parkeringskælder under ejendommen, hvor det er muligt at leje parkeringsplads.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK