Skøn lejlighed i Nordhavn med stor altan

Tilbage til oversigt

Århusgade

B

Skøn lejlighed i Nordhavn med stor altan

Skøn lejlighed i Nordhavn beliggende på 3. sal med stor altan hvorfra man kan nyde aftensolen. Perfekt beliggenhed centralt i Nordhavn.

Lejligheden indeholder stor entre med indbyggede skabe med god plads til overtøjet. Fra entre adgang til mindre depotrum. Stor lys stue i åben forbindelse med køkkenet og udgang til den store altan. Køkkenet er holdt i hvidt med god opbevaringsplads. To gode soveværelser, det ene med stort klædeskab. Rummeligt badeværelset med separat bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.

Der er gulvvarme og ventilationsanlæg i lejligheden så der er altid et godt indeklima.

Ejendommen har to store fælles tagterrasser som er møbleret med eksklusive stole og borde, loungemøbler, planter og to store gasgrill. Ejendommen har også en hyggelig lukket gård samt cykelrum. Ejendommen har ligeledes et møbleret overnatningsrum til gæster, et herreværelse og et rum hvor man kan låne værktøj mv.

Der er gode parkeringsmuligheder i P-huset tæt ved lejligheden ligesom offentlig transport i form af metro, tog og bus er inden for rækkevidde. Gode shoppingfaciliteter i gåafstand fra lejligheden.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK