Skøn ejendom med fantastik beliggenhed i Hørsholm

Tilbage til oversigt

Sdr. Jagtvej

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

B

Skøn ejendom med fantastik beliggenhed i Hørsholm

Sjældent udbudt ejendom med fantastisk beliggenhed i Hørsholm bag Hørsholm Kirke og Slotshaven samt Folehaveskoven i gåafstand fra huset.

Huset fordeler sig på hele 263 kvm og ligger på at skøn kuperet naturgrund. Trappe op til huset hvor man træder ind i den stenbelagte entré med fordeling til værelser og stuerum. I den ene ende værelsesgang med to gode soveværelser begge med indbygget skabe. Badeværelse med separat brus.

Til højre adgang til huset hjerte, to stuer, det ene anvendte som tv-stue med indbygget TV og højtaler. Stor dagligstue med skøn udsigt og adgang til have og skønne naturomgivelser. Endnu et badeværelse med badekar og ydermere et stort soveværelse med adgang til haven. Stort køkkenalrum med pejs og stort køkken indrettet med alt i hårde hvidevarer og god opbevaringsplads. Stor vinterhave/orangeri med varmepumpe. Stort soveværelse med walk-in og privat badeværelse med separat brus, badekar og adgang til mindre sikkerhedsrum med indbygget pengeskab.

Ved ejendommen er stor carport med plads til min. 2 biler og skur til haveredskaber m.m. Huset har stor naturgrund og der er mulighed for anvendelse af gartner efter behov.

Huset overtages nymalet og opvarmes med luft til vand varmepumpe.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK