Skøn og moderne lejlighed på attraktiv beliggenhed

Tilbage til oversigt

Kochsvej

B

Skøn og moderne lejlighed på attraktiv beliggenhed

Lejligheden er beliggende på en sidevej til Frederiksberg Alle, på skellet mellem Frederiksberg C og Vesterbro. Lejligheden er beliggende i en ejendom, der for kun 2 år siden blev gennemgribende renoveret og indrettet til lejligheder. Lejligheden fremstår derfor som ny og i yderst moderne stand.

Man ankommer til lejligheden åbne entre, med plads til møblement og overtøj. Herfra er der via dobbeltdøre adgang til åbent stuerum der ligger i forbindelse med køkkenet. Stuerummet er østvendt og har store vinduespartier der giver et godt naturligt lysindfald. Rummet er naturligt opdelt i spise- og opholdsafdeling, og i sidstnævnte er der en skøn karnap samt indbyggede bogreol på endevæggen. Yderligere er her udgang til altan.
Køkkenet er et moderne snedkerkøkken der er udført med alle nødvendige hårde hvidevarer. Det er udført i mørkt træ, har separat gasblus og godt med opbevaringsplads.

Der forefindes to gode soveværelser i lejligheden beliggende bagerst i lejligheden. De er begge udført med indbyggede skabe. Det største af soveværelserne er også udført med en indbygget køjeseng i høj kvalitet og er af denne årsag ideelt som børneværelse.
Yderligere et badeværelse med separat bruseniche samt separat rum til vaskefaciliteter.

Der forefindes elevator i ejendommen. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK