Eksklusiv møbleret lejlighed med tagterasse

Tilbage til oversigt

Store Kongensgade

B

Eksklusiv møbleret lejlighed med tagterasse

Eksklusiv og totalistandsat lejlighed beliggende i hjerte af København K med få minutters gang fra Kongens Nytorv, Strøget og Københavns utallige kulturelle oplevelser og skønne restauranter. Totalt ugeneret lejlighed på 3. sal øverst i baghuset tilbagetrukket fra byens trafik. Adgang til byen bedste tagterrasse med udsigt til marmorkirken og Københavns skønne tage.

Lejligheden indeholder rummelig fordelingsentré med gennemgående marmorgulve til lejligheden store badeværelse med dobbelt vask, separat bruseafsnit og vaskesølje. Stort master bedroom med fransk altan til den lukkede gård og direkte adgang via dobbeltdøre til stort walk-in closet med indbygget skabe, hylder og skuffer.
Fantastisk stue-køkkenalrum med loft til kip og smukke plankegulve. Gode ovenlysvinduer, der giver masser af naturligt lys til lejligheden. Flot og moderne køkken med alt i hårde hvidevarer og god opbevaringsplads. I forlængelse af køkken god spiseplads ved flot indbygget reol med yderligere opbevaringsmuligheder. Skønt stuerum med adgang til mindre altan med fantastisk udsigt til Frederiksstaden og Marmorkirken. Fra stuen adgang til mindre soveværelse indrettet med dobbelt seng.

Hele lejligheden er istandsat i 2010 og har gennemgående gulvvarme i hele lejligheden.

Via trappen én etage over lejligheden er der adgang til Københavns bedste tagterrasse hvor solen og udsigten kan nydes hele dagen.

En lejlighed man sjældent finder magen til!

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK