Skøn lejlighed med fantastisk udsigt og 2 altaner

Tilbage til oversigt

Øresund Parkvej

B

Skøn lejlighed med fantastisk udsigt og 2 altaner

Beliggenhed tæt på Amager Strandpark med en skøn promenadestrækning og strand ud til Øresund. Gode restauranterne i området med udendørsservering og området er oplagt til hyggelig aftengåtur. Af offentlige transportmuligheder har vi Øresund Metro lige rundt om hjørnet med hurtig forbindelse til City og lufthavnen.

Ankomst i rummelig entré med indbygningsskab, med god plads til overtøj og fodtøj. Her er ligeledes praktisk og rummeligt depotrum med god opbevaringsplads. Fra entréen ledes du direkte ind i den store åbne og lyse stue. Stuens rummelighed gør at her er rigtig god plads til at indrette sig med stor separat spiseafdeling, sofaområde og hyggekroge. I stue og køkkenalrum er der et skønt lysindfald via de mange og store vinduespartier med udsyn direkte til lystbådehavnen og skøn udsigt til Øresund.
I begge ender af stuen er der udgang til store altaner hvor både udsigt og solen kan nydes hele dagen. I vinkel af stuen er der åben forbindelse til det rummelige køkken. Her er god opbevaringsplads og forefindes alle nødvendige hårde hvidevarer. Lejligheden byder på 3 gode og meget rummelige værelser alle med klædeskabe, hvor det ene er indrettet som master bedroom med adgang til eget privat badeværelse. Derudover endnu et stort badeværelse med badekar og vaskesøjle.

Her er gode private og gratis parkeringsmuligheder lige foran bygningen, aflåste opgange med dørtelefon, grønne områder med borde og bænke, samt legeplads til børnene.

En virkelig skøn lejlighed, med skøn udsigt og 2 altaner, på en af bebyggelsens mest attraktive beliggenheder!

Udlejes ikke som delelejlighed.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK