Nyrenoveret villa med 4 soveværelser

Tilbage til oversigt

Fuglegårdsvej

B

Nyrenoveret villa med 4 soveværelser

Flot villa i ét plan på attraktiv beliggenhed.
Huset er privat beliggende tilbagetrukket fra vejen og er ikke generet af trafikstøj mv.. Huset er blevet gennemgribende renoveret i løbet af det sidste år og er nu klar til nye beboere.

Man ankommer i husets fordelingsentre med god plads til overtøj og videre adgang til husets store køkken alrum. Køkkenet er nyligt installeret og er i åben forbindelse med et stort spiseområde - Udført med køkkenø og alle hårde hvidevarer. Stuerummet er praktisk opdelt i spise- og opholdsstue af en sprosset glasvæg med dobbeltdøre. Fra stuerummet er udgang til stort terrasseområde vendt mod haven.

Der forefindes alt i alt fire gode soveværelser i huset i forskellige størrelser. Tre af dem er beliggende i samme ende af huset, hvoraf det sidste er beliggende for sig selv. Der er indbyggede skabe i flere af soveværelserne og direkte udgang til haven fra et sidste.
Husets badeværelse er i god størrelse og udført med både separat brus og karbad. Der forefindes yderligere et gæstetoilet samt separat vaskerum.

Der er en fin og flot privat have med til huset, som ligger i forlængelse af terrassen. Der er privat parkeringsplads foran ejendommen samt en carport samt skur til fx cykelparkering, opbevaring mv..

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK