Nyistandsat luksuslejlighed med imponerende udsigt

Tilbage til oversigt

Amaliegade

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

B

Nyistandsat luksuslejlighed med imponerende udsigt

Lejligheden er beliggende øverst i en ældre og velholdt ejendom på hjørnet af Amaliegade og Esplanaden. Lejligheden er blevet gennemgribende renoveret og er udstyret med nyt køkken, indbygget garderobe, badeværelse og meget mere.

Man ankommer i lejlighedens åbne entre det giver videre adgang til det store åbne stuerum og køkken. Rummet er karakteriseret ved et flot lysindfald samt en imponerende grøn udsigt til træerne i Churchillparken, ved Kastellet og til vandet ved Toldboden. Stuerummet er udført med åbent flot træværk, der fint matcher det snedkererede køkken i mørkt træ. Køkkenet er udført med alle hårde hvidevarer. Fra stuerummet og køkken er direkte udgang til privat i god størrelse altan med et fremragende kig over nærområdet. Her er en flot udsigt til vandet, Toldboden, Kastellet og øvrige grønne områder omkring.

Lejlighedens soveværelse ligger bagerst i lejligheden og er udført med indbyggede garderobe, i sammen kvalitetsmaterialer som køkkenet. Fra soveværelset er direkte adgang til badeværelset med separat brus samt vaskefaciliteter.

Lejligheden er særligt egnet til enlige eller par. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK