Velholdt villa på attraktiv beliggenhed

Tilbage til oversigt

Østre Pennehavevej

B

Velholdt villa på attraktiv beliggenhed

Med en fremragende beliggenhed tilbagetrukket fra trafik, men med skoven for enden af vejen, Rungsted Havn i gåafstand og Kystbanen ligeså, er dette attraktive hus nu muligt at leje.
Huset fremstår yderst velholdt og er luksuriøst indrettet. Der er over husets tre plan en fordelagtig rumfordeling, der matcher de fleste behov.

Man ankommer i husets hall, der giver adgang til husets åbne stueplan. Her mødes man af et stort køkken alrum med køkkenø, karnap og endnu et stuerum ensuite. Her er højt til loftet, et flot naturligt lys og en generel rummelighed. Fra køkkenet er der direkte adgang til en stor sydvendt terrasse, der ligger privat på ejendommen. Der forefindes to soveværelser i stueplan, hvor der fra det ene er direkte adgang til badeværelse samt terrasse.

1. salen byder på et møblerbart repos samt fire gode soveværelser i varierende størrelser. Her er både indbyggede skabe, walk-in closet og en altan. Her forefindes yderligere et badeværelse indrettet med både brus, kar og dobbelt vask.

Husets kælder er særligt godt udnyttet. Her er en god loftshøjde og flere disponible rum til benyttelse. I dag er indrettet tv-stue, billardrum samt opbevaring. Her er også et bryggers med vaskefaciliteter samt viktualierum. Særegent ved kælderen er det store badeværelse med en sauna tilknyttet, samt direkte udgang til baghaven, hvor der i dag står et vildmarksbad.

Et skønt og særligt hus, der imødekommer livsnyderens behov. Fremvises efter aftale.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK