Kun til internationale lejere eller virksomheder

Tilbage til oversigt

Frederiksberg Alle

B

Kun til internationale lejere eller virksomheder

Kun til internationale lejere eller virksomheder!

Skøn herskabslejlighed på en af de bedste beliggeheder på Frederiksberg; Frederiksberg Allé. Lejligheden er beliggende på 1. sal og er karakteriseret ved dejligt store rum, høje lofter og et flot naturligt lysindfald.

Man ankommer i lejligheden møblerbare entre med rigeligt plads til overtøj mv.. Herfra videre adgang til stort stuerum der ligger ensuite med endnu en stue. De to stuer har store vinduespartier mod gaden og en fransk altan med plads til blomsterkasser. I hjørnet af stuerummet er en stor svensk porcelænsovn i flot stand.
Videre adgang til stor rund spisestue med høje træpaneler, detaljeret stuk og adskillige originale detaljer på døre og træværk.

Der forefindes alt i alt fire gode soveværelser, der er jævnt fordelt gennem lejligheden. De er i varierende størrelser og det ene har direkte adgang til badeværelset. Badeværelset er udført med separat bruseniche samt vaskemaskine. Bagerst i lejligheden er et stort spisekøkken med separat indgang og et godt kig til gårdmiljøet. Her vil muligvis blive etableret altan i lejeperioden.

Lejligheden udlejes delvist møbleret og kan lejes for en periode på 12 måneder.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK