Skøn nyetableret lejlighed ved havnefronten

Tilbage til oversigt

Andrei Sakharovs

B

Skøn nyetableret lejlighed ved havnefronten

Beliggende på én af de ny opførte holme, Lyngholm, er denne flotte lejlighed nu til leje. Lejligheden er netop blevet færdiggjort og står klar til sin første beboer. Lejligheden er fordelagtigt beliggende ejendommen og er karakteriseret ved at flot lysindfald og gode udeområdet.

Man ankommer i lejlighedens entre med indbyggede skabe og videre adgang til lejlighedens store alrum. Køkkenet er centralt placeret midt i alrummet, der giver en praktisk og naturlig fordeling af spise- og opholdsstue. I hver ende af rummet er store vinduespartier der giver et godt lysindfald samt udgang til store altaner på begge sider af ejendommen.
I den ene ende af lejligheden er beliggende to soveværelser i en god størrelse, hvor der fra begge er direkte udgang til altan. I praktisk sammenhæng er lejligheden ene badeværelse med separat brus. Yderligere forefindes et stort master bedroom med 'walk-through'-closets samt direkte adgang til lejlighedens andet badeværelse med vaskefaciliteter.

Der medfølger brugsret til privat opbevaringsrum i kælder. Det er muligt at tilleje en privat parkeringsplads i kælder til lejligheden.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK