Eksklusiv lejlighed på yderst central beliggenhed

Tilbage til oversigt

Vendersgade

B

Eksklusiv lejlighed på yderst central beliggenhed

Egnet til enlige eller par.

Unik og eksklusiv New Yorker lejlighed med ideel placering lige ved søerne, tæt på byens parker samt Torvehallerne og det aktive storbyliv, som Indre By inviterer til lige udenfor døren.
Lejligheden er gennemført og stilet. Med en beliggenhed på 3. sal på hjørnet af ejendommen, giver de store sydvest vendte vinduer et fantastisk lysindfald.

Man ankommer i lejlighedens entre med skabe til overtøj, hvorefter man går direkte ind i det åbne og charmerende alrum, karakteriseret ved et flot lysindfald samt et unikt og særpræget køkken, udført i eksklusive materialer med komplet hvidevareserie. Køkkenet fungerer som en integreret del af stuerummet. hvor der er rigeligt plads til spisning, ophold og det daglige liv.
Den rummelige stue er delt op af sprosset glasvæg, der med sit glasparti giver dynamik i rummet, lys og luft i det lange udsyn gennem lejligheden. Med vinduespaneler i hele lejligheden samt indbyggede reoler langs væggen i den bagerste del af stuerummet er der skabt hyggelige rammer men også opbevaring- og udstillingsplads.

Lejlighedens soveværelse er beliggende mod gården og er udført i bløde farver og materialer. Værelset er indrettet med en stor skabsvæg med rigeligt plads til tøj mv..
Endvidere stort badeværelse med både badekar, separat brus og gulvvarme. Der forefindes vaskefaciliteter i lejligheden.
Der medfølger brugsret til en stort fælles terrasse i ejendommen.

Lejligheden er egnet til enlige eller par. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK