Eksklusiv møbleret lejlighed i hjertet af København

Tilbage til oversigt

Fortunstræde

B

Eksklusiv møbleret lejlighed i hjertet af København

Med fantastisk beliggenhed i det centrale København er denne totalt moderniseret lejlighed i højeste kvalitet. Lejligheden er møbleret med lækre kvalitetsmøbler og henvender sig til den kræsne lejer.

Lejligheden er beliggende på 1. sal med skøn loftshøjde. Stort køkkenalrum med rå murstensvæg og i åben forbindelse til stuen kun adskilt af de originale fritstående bjælker. Køkkenet er i højeste kvalitet og indrettet med god opbevaringsplads og alt i hårde hvidevarer. Ydermere stor spiseplads i køkkenet til 6 personer. Stuen er indrette med sofaarrangement og stor kontorplads plus god opbevaringsplads i de snedkerbygget reoler. Lækkert walk-through-værelse med indbygget skabe til garderoben og fodtøj. Stort soveværelse indrettet med dobbeltseng og adgang til mindre opbevaringsrum. Moderne badeværelse med gulvvarme, dampbad og vaskesølje.

Placeringen mellem Kongens Nytorv, Strøget, Illum, Magasin og Københavns gamle kanaler gør beliggenheden yderst attraktiv. Her bor man roligt, men alligevel få minutters gang fra alt hvad hjertet kan begære af storbylivet. Lækre restauranter og caféer, og Københavns bedste shoppingmuligheder. Ligeledes i meget kort afstand til metro og offentligt transport.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK