Unik palævilla med søudsigt

Tilbage til oversigt

Morlenesvej

B

Unik palævilla med søudsigt

Unik, velholdt palævilla på 316 m2 beliggende direkte til sø og mede kort afstand til indkøbsmulighederne i Holte Midtpunkt og Holte Station (20 min. med S-tog til København). Villaen er løbende blevet renoveret (senest nyt badeværelse i 2019) så alt fremtræder lækkert og indflytningsklart med respekt for husets oprindelse. Ejendommen indeholder et meget stort køkken/alrum med direkte udgang til solrig terrasse med fantastisk udsigt over søen. Endvidere et gæstebadeværelse og to viktualierum.
1.ste salen (som er stueetagen fra vejsiden) byder på en flot hall, to stuer en suite og udgang til balkon med skøn udsigt over Morlenesøen. Endvidere 2 store soveværelser, et walk-in garderobeværelse samt et vidunderligt fransks badeværelse. På øverste etage findes et stort værelse/stue (som oprindelig var atelier) og med næsten 4 meter til kip, ateliervinduer og en enorm gulv til loft reol. Endvidere 3 fine værelser og et ekstra nyt badeværelse.
Skøn ugeneret have med høje gamle træer og en stor græsplæne, som løber helt ned til Morlenesøen. Har kan man bade, fiske ellers skøjte.
Ejendommen udlejes for en periode af 1- til 2 år.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK