Skøn udsigtsvilla ved Furesøen

Tilbage til oversigt

Turistvej

B

Skøn udsigtsvilla ved Furesøen

Med en beliggenhed på ét af de højeste punkter i området, ligger dette flotte træhus helt optimalt med udsigt over Furesøen. Huset er beliggende på en hjørnegrund, hvorfor haven og flere terrasser strækker sig rundt om huset.

Man ankommer i forhaven med adgang til mindre veranda foran hoveddøren til huset. Her gives adgang til stor møblerbar entre med god opbevaringsplads. Her er adgang til fint gæstetoilet m. gulvvarme. Stort stuerum centralt placeret i huset. Stuerummet strækker sig rundt om brændeovnen og har flere gode afdelinger til ophold, udgang til flere sider af huset samt direkte forbindelse til separat spisestue i god størrelse. Køkkenet er fuldmuret og udstyret med mindre spiseplads, alle moderne hårde hvidevarer, gaskomfur, integreret kaffemaskine mv..
Bryggers med vaskefaciliteter, opbevaringsplads, separat indgang mv..
På husets 1. sal ankommer man til et stort repos med en flot udsigt over Furesøen og det øvrige området. Herfra er udgang til stor overdækket altan, hvor man virkelig kan nyde udsigten og husets beliggenhed. Der er tre gode soveværelser på 1. salen i forskellige størrelser, hvoraf det ene er udformet som master bedroom med direkte adgang til stort badeværelse m. db. vask, kar og separat brus.
Der er rundt om huset udgang til flere træterrasser samt den skønne have, der går hele huset rundt. Der er mulighed for selv at passe haven, eller lave en aftale herom. Der er adgang til privat parkeringsplads samt skur til opbevaring.

Huset udlejes delvist møbleret efter aftale. Der forefindes et stort anneks på ejendommen, der pt. er udlejet til privat beboelse. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK