Moderne hus i grønne omgivelser

Tilbage til oversigt

Skovparken

B

Moderne hus i grønne omgivelser

Huset ligger i starten af Helsinge by, med gåafstand til et fredet naturområde; Høbjerg Hegn. Huset er opført i 2001 og fremstår meget moderne, med en praktisk rumfordeling, store åbne rum og en god placering på grunden.

Man ankommer i husets hall, som er placeret i midten af huset. Herfra er adgang til det store, åbne køkken der ligger i forbindelse med stuerummet. Køkkenet er udført med god spiseplads samt alle nødvendige hårde hvidevarer. Stuerummet ligger i åbent forbindelse og er karakteriseret ved et flot, 6-kantet vinduesparti, der giver et godt naturligt lysindfald.
Videre adgang til husets bryggers og 2. indgang, indrettet med vaskefaciliteter, ekstra hvidevarer mv..
I husets anden ende er der indrettet fire gode soveværelser i forskellige størrelser. To af disse er udført med indbyggede skabe, hvor et andet er oplagt at indrette som hjemmekontor eller gæsteværelse. I sammenhæng med værelserne forefindes to gode badeværelser - begge med separat brus.

Fra husets hall er der udgang til en skøn, sydvendt træterrasse med gode anvendelsesmuligheder. Her er rigeligt plads til lounge møbler, spisebord, overdækning mv.. Herfra er videre gang ud i husets have, der er i en god størrelse med en fin græsplæne bag huset. Der er fri passage rundt om hele huset. Til huset hører en carport med plads til én bil og en lang indkørsel med plads til flere biler.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK