Skøn villa i Karlslunde med mulighed for 4 soveværelser

Tilbage til oversigt

Hinbjerg

Skøn villa i Karlslunde med mulighed for 4 soveværelser

Skøn villa med god planløsning og beliggenhed på lukket vænge. Denne to-plansvilla i børnevenlige Karlslunde er perfekt til familien, der ønsker at bo i en flot og veldisponeret bolig nær strand, indkøb og skole.

Villaen indeholder mange gode kvadratmeter med stort nyere køkkenalrum med alt i hårde hvidevarer fra Miele, god opbevaringsplads, spiseplads og gulvarme. Stor stue med sofaafdeling og endnu en spiseafdeling med skøn udsigt udover haven med vinduer fra gulv til loft i hele husets længde og udgang til stor altan. Ligeledes her er der også adgang til husets skønne have. Tre gode soveværelser henholdsvis indrettet som forældresoveværelse, børneværelse og walk-in-closet. Stort badeværelse med brus og gulvarme plus mindre gæstetoilet også med brus.

Den 60 kvm store underetage består af stort værelse med udgang til haven som nemt kan anvendes til soveværelse. Stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og ydermere et disponibelt rum til opbevaring. I underetagen er endnu et gæstetoilet.

Skønt hus med god plads til familien!

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK